top of page

Agnieszka Skalska

IMG_20201017_161502289_2-03 (2)_edited.jpg

Hoi, mijn naam is Agnieszka Skalska.

Toen ik op mijn 9 jaar met mijn ouders en kleine broertje van Polen naar België emigreerde, was dat voor mij een heel groot gebeuren. Deze verandering zorgde voor een snelle leerschool. Zonder de taal te kennen, moest ik me aanpassen en leerde ik mensen intuïtief aan te voelen en 'te lezen' om erbij te horen.

 

Van jonge leeftijd wist ik dat ik mensen wilde helpen zodat ze een gelukkige weg kunnen vinden in deze soms moeilijke, te snelle, individuele en harde maatschappij. Om deze reden koos ik na mijn middelbaar om bachelor Maatschappelijk Werk te studeren. Deze studie was het begin van veel bijleren en groeien als mens, vrouw, mama en collega. 

Aangetrokken door andere culturen ben ik na het afstuderen, 6 maanden naar Brazilië gegaan voor een intercultureel postgraduaat om te werken met de straatkinderen in de Fanvellas. Ook later in mijn professionele carrière heb ik vele jaren verschillende doelgroepen gecoacht zoals kwetsbare vrouwen, asielzoekers en werkzoekenden. Al snel botste ik op het feit dat, waar ik ook werkte, ik nergens ondersteuning/coaching op maat kon geven omdat er altijd een organisatie was waaraan ik gebonden was.

Geleidelijk begon ik mijn droom om te kunnen werken als individuele coach / therapeute vorm te geven. Zo volgde ik oa een tweejarige opleiding kunstzinnige en dynamische coach bij de Kleine Tiki in Breda.

 

Zoals je weet staat het leven niet stil en hebben mijn persoonlijke ervaringen rond verlies me nog meer geduwd in de richting van deze roeping. Momenteel volg ik een 4-jarige opleiding tot integratief therapeute bij de Educatieve Academie.  Deze opleiding spreekt me enorm aan omdat het zoveel facetten van mezelf vertegenwoordigd van hoe ik in het leven sta en de mensen rondom mij benader. Namelijk, er is geen pasklaar antwoord. Er zijn verschillende mogelijkheden die jou en mij kunnen helpen met onszelf te ontdekken. Om zo stapje voor stapje dichter te komen in de richting van onze innerlijk ‘ik’. Er zijn verschillende persoonlijkheden met hun verschillende noden, ervaringen, enz.  Ieder van ons is uniek en heeft ook zijn eigen unieke hulp, ondersteuning, coaching en/of therapie nodig. Daarvoor wil ik me inzetten.

 

Bij Villa Vlinder werk ik zowel met kinderen als met jongeren of volwassenen.  We gaan op zoek naar de taal die bij jou past, in veiligheid en met respect voor jouw unieke pad, op een authentieke manier, om tot je persoonlijke “ik” te komen, of je nu jong of al wat ouder bent. Samen bewandelen we je jouw pad. Zo kunnen we samen de obstakels één voor één bekijken, aanpakken, veranderen of gewoon misschien omarmen? Ik zal tijdens deze weg naast je, achter je en voor je staan. Ik hoop je snel te kunnen zien en te ontmoeten. Om je te kunnen helpen, jezelf te helpen. Wees heel erg welkom!

Wanneer 

Maandagvoormiddag 

Maandagavond

Donderdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier.

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): 65€

intakegesprek (60 min): 75€

gezinsgesprek (60 min): 75€

oudergesprek (60 min): 75€

Terugbetaling

alle mutualiteiten, behalve CM

Wanneer

Dinsdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier. 

 

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): 70€

gezinsgesprek (60 min): 70€

Terugbetaling

geen

bottom of page