top of page

Kunna Van Herck

foto Villa Vlinder _edited.jpg

Dag lieve mensen,

 

mijn naam is Kunna. Ik ben momenteel bezig aan mijn masterstage, het laatste onderdeel van mijn studie psychologie. Mijn studiekeuze voor psychologie maakte ik heel bewust, vanuit een diep gegronde interesse in mensen en menselijkheid. Deze interesse zit er al in van zo lang ik me kan herinneren. Vandaar dat ik meteen wist dat ik hiermee aan de slag wilde gaan. Dankzij mijn studie heb ik de afgelopen jaren heel wat mogen bijleren en kreeg ik verschillende nieuwe inzichten.


Daarnaast was het voor mij ook een enorme zoektocht, met de nodige uitdagingen. Dat is het trouwens nog steeds wel een beetje. Vragen als: Wie ben ik, en wie wil ik graag zijn? Wat wil ik meenemen op mijn pad en wat niet? Welke richting wil ik uiteindelijk uitgaan? Beetje bij beetje vond ik hier mijn weg in, maar ik hoop vooral dat ik deze zaken tijdens mijn stage (en latere carrière) verder mag ontdekken. Dat is waar Villa Vlinder mij de kans toe geeft.

Villa Vlinder voelde voor mij al snel vertrouwd aan. Een plekje waar ieder in alle veiligheid en op zijn of haar tempo mag komen groeien. De visie op therapeutisch werken resoneert erg met mijn persoonlijke feeling, en ik was meteen enthousiast om dit ook te mogen leren. Op dit moment zou ik me graag verder verdiepen in de leefwereld van kinderen en jongeren. Thema’s rond zelfvertrouwen, faalangst, identiteit spreken me erg aan en zou ik graag verder exploreren.
Ik vind het een enorm genoegen om hier, naast jullie, te mogen leren en groeien. 

Zelf loop ik hier ongeveer een jaartje stage dus je zou mij binnen Villa Vlinder kunnen tegenkomen in je mailbox, aan de telefoon, als observator in een sessie bij een van de collega’s, of alleen.
 

 

 

Groetjes, 

Kunna 

bottom of page