top of page

Janine Eggebeen

Janine_edited.jpg

Welkom!

 

 

Ik vind het fijn om jou te ontmoeten, in jouw realiteit.
Met alles wat er op dit moment in je leven speelt.

Wie ben jij echt?

Wat heb je NU nodig om verder te kunnen?

 


Ik ben Janine Eggebeen, ergotherapeut, coach en blije moeder van vier uitvliegende kinderen (drie zonen en een dochter), waarvan de jongste (16jr) nog om de week bij mij woont.

 

Mijn hart ligt bij werken met mensen. Op een heleboel verschillende manieren. Het boeit me al mijn hele leven om te zien hoe mensen functioneren: relatie, gezin, werk, familie, omgeving, vrienden, hobby’s, dromen, verlangens... het heeft allemaal invloed op je en als er ergens in dat systeem iets mis loopt of verandert, kan dat ook op een heleboel andere onderdelen verandering met zich meebrengen. Dan kan het fijn zijn als iemand even met je meekijkt en even naast je komt lopen op je pad. Wees welgekomen. 


Zelf voél ik vaak eerder dan dat ik het kan uitleggen dat ik bepaalde beslissingen moet nemen. Dat heeft ertoe geleid dat ik me de laatste jaren steeds verder heb verdiept in de rol van ons lichaam en hoe we het kunnen inzetten om meer op onszelf te leren vertrouwen. Ik volgde allerlei opleidingen en trainingen (postgraduaat leerstoornissen, specialisatie
hoogbegaafdheid, mindfulness, meditatievormen, tantra, emotioneel lichaamswerk, authentic movement, vijf-ritmes,...) en op dit moment volg ik de vierjarige opleiding Dans- en Bewegingstherapie.


Omdat het niet altijd makkelijk is om woorden te geven aan wat er diep vanbinnen in je leeft, maak ik in mijn begeleidingen graag gebruik van ontspanning, beweging, creatieve technieken, adem, meditatie en dans. Deze ingangspoorten brengen ons soms heel eenvoudig bij de ‘knoop’ in ons leven en woorden volgen dan meestal vanzelf.
Verder maak ik ook graag jouw leven zichtbaar, door te tekenen wat je me laat zien of vertelt. Het maakt vaak letterlijk zichtbaar hoe je concreet stappen kan zetten, om meer balans te krijgen in je leven en veerkracht te ontwikkelen.

 

Naast individuele begeleidingen geef ik ook groepstrajecten, (pedagogische) teambuildings en
zomerweken. Meer info hierover kan je binnenkort op deze website vinden. 

Bij Villa Vlinder kunnen volwassenen en jongvolwassenen bij me terecht met vragen rond zelfvertrouwen, grenzen stellen, keuzes maken, hoogbegaafdheid, ADD/ADHD, beelddenken, hoogsensitiviteit, burn- en bore-out, gezins- en opvoedingszaken, ... 

Wanneer 

Maandagvoormiddag 

Maandagavond

Donderdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier.

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): 65€

intakegesprek (60 min): 75€

gezinsgesprek (60 min): 75€

oudergesprek (60 min): 75€

Terugbetaling

alle mutualiteiten, behalve CM

Wanneer 

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier. 

 

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): €65

Terugbetaling

geen

bottom of page