top of page

Karen Laenen

IMG_3440-bewerkt_edited.jpg

Beste levensreiziger,

Ik ben Karen, moeder van 3 intense en zalige kinderen, beluisteraar van verhalen en hulpverlener. Van kinds af aan had ik de wens om mensen te helpen. Als twintiger studeerde ik af als maatschappelijk assistent en begon ik te werken in een instelling voor mensen met ernstige verstandelijke beperkingen. Later werd ik verantwoordelijk voor een buitenschoolse kinderopvang. Na de geboorte van mijn jongste zoon besloot ik draagconsulent te worden. Ik ging met ouders op pad om hen te leren hoe ze hun kinderen veilig en comfortabel konden dragen. Hechting, verbinding en vertrouwen stonden altijd centraal.

Gaandeweg ontdekte ik dat moeders vaak behoefte hadden aan een luisterend oor. Dus werd ik die luisteraar. Ik wilde meer doen dan alleen naar hun verhalen luisteren. Daarom volgde ik een opleiding tot wandelcoach en perinatale counselor. Uiteindelijk ben ik begonnen aan de 4-jarige opleiding ‘integratieve psychotherapie’ en die volg ik nu nog steeds met veel enthousiasme.

Vandaag begeleid ik volwassenen, jongvolwassenen en (wens)moeders op hun levenspad. Op donderdagen wandel ik in Villa Vlinder graag een stukje naast jou op jouw pad in je leven. Of je nu worstelt met angsten, overweldigende gevoelens, relatieproblemen, zelfzorg, omgaan met veranderingen of andere persoonlijke kwesties, ik ben er om je te ondersteunen. Mijn benadering is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Samen zoeken we naar inzicht in de oorzaken van jouw problemen en ontwikkelen we effectieve strategieën om positieve veranderingen te bewerkstelligen.

Ik geloof sterk in de kracht van verbinding, zowel met jezelf als met je omgeving. Samen zullen we werken aan het versterken van die banden, zodat je met meer vertrouwen en voldoening kunt navigeren door het leven, op zoek naar persoonlijke groei en heling. Ik heb een bijzondere affiniteit met het begeleiden van (wens)moeders op hun pad van het ouderschap en alles wat daarbij hoort. Je bent bijzonder welkom bij mij. Jij verdient het om in je kracht te staan en te genieten van het ouderschap en het leven. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij Villa Vlinder en je te ondersteunen op jouw unieke reis.

Wanneer 

Maandagvoormiddag 

Maandagavond

Donderdagvoormiddag

Donderdagnamiddag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier.

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): 65€

intakegesprek (60 min): 75€

gezinsgesprek (60 min): 75€

oudergesprek (60 min): 75€

Terugbetaling

alle mutualiteiten, behalve CM

Wanneer 

Donderdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier. 

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

individuele sessie (60 min): 65€

Terugbetaling

Geen

bottom of page