top of page

Wendy Ballard

Wanneer 

Maandagvoormiddag 

Maandagavond

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier.

Tarief

individuele sessie (1 uur): 65€

intakegesprek (1 uur): 75€

gezinsgesprek (1 uur): 75€

oudergesprek (1 uur): 75€

Terugbetaling

alle mutualiteiten, behalve CM

20210228_165326_edited.jpg

"Omdat elke verwonding binnen het leven ontstaat en het leven zichzelf voortdurend vernieuwt, zit in elke verwonding ook de kiem van genezing en vernieuwing."

(Peter Levine)

 

Ik ben Wendy Ballard, hulpverlener  in hart en nieren. Al meer dan 20 jaar heb ik verschillende mensen mogen begeleiden zowel individueel als in groep. Mijn ervaringen als hulpverlener zijn erg breed;  gaande van mensen met verslavingsproblemen, uit huis gezette mensen, vluchtelingen, pleegouders, kwetsbare kinderen en jongeren, gezinnen… Wat een voorrecht om getuige te zijn van zovele verhalen en ervaringen. Het heeft me als professional gevormd tot wie ik nu ben. Momenteel maak ik deel uit van het therapeutisch team van Pleegzorg. Deze job combineer ik met het werk in Villa Vlinder.

 

Ik  groeide op te midden van kwetsbare kinderen en jongeren in een multiculturele omgeving. Tijdens mijn kindertijd en jeugd ervaarde ik van kortbij welke kwetsuren ontstaan op jonge leeftijd. Mijn omgeving leerde me van jongs af aan omgaan met diversiteit en ik ben ervan gaan houden. Mijn grootste inspiratiebron is dan ook mijn persoonlijke geschiedenis. De natuur is voor mij altijd een helende omgeving geweest. Daarom werk ik graag met natuurlijke materialen, symbolen uit de natuur en rituelen. En dat alles in een context van creatieve vreugde en rust tegelijk.

Ik geloof sterk in de veerkracht van mensen en zet er dan ook graag op in. Ik hou van werken met gezinnen, jongeren en volwassenen en met mensen van andere culturen.

 

Ik behaalde een diploma in sociaal werk en een educatief graduaat in het secundair onderwijs bij Thomas More in Geel, studeerde psycho-energetica Bij Epeca in Affligem en deed een opleiding in kunstzinnig en dynamisch coachen bij de Kleine Tiki in Breda. Hiernaast volgde ik ook de jaaropleiding zandspeltherapie bij de Educatieve Academie in Berchem. Ik studeerde ook af als gecertificeerd gezinscounselor (systemisch werken met individuen, gezinnen en groepen) bij Rapunzel te Diest. Momenteel volg ik nog de 4-jarige opleiding tot integratief therapeut in Zoersel.

 

Ik ben getrouwd met Jan die gepassioneerd bezig is met ecosystemen als bioloog. Samen hebben wij twee kinderen.

In Villa Vlinder hoop ik je tegen te komen precies zoals je bent. Een plek waar je jezelf kan tonen en nog meer jezelf kan worden. Een plek waar we de kiem van genezing en vernieuwing samen zullen zoeken. Welkom.

Wanneer 

Woensdag

Vrijdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier.

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

individuele sessie:

70€ (50-60min)

gezins- of partnergesprek:

90€ (50-60min)

gezins- of partnergesprek:

120€ (80-90min)

Terugbetaling

geen

bottom of page