top of page

Nathalie Jochems

image0_edited.jpg

Hey daar,


Laat me mezelf aan je voorstellen - ik ben Nathalie Jochems, jouw gids op het pad van loopbaanontwikkeling, zingeving en assertiviteit. Voor mij is dit geen toevallige combinatie; het zijn de drie sleutels tot het ontgrendelen van jouw volledige potentieel. Het begint allemaal met weten wat je wilt en waar je zingeving vindt, want alleen dan kun je met zelfvertrouwen opkomen voor wat écht belangrijk voor je is en jouw loopbaan op jouw voorwaarden vormgeven.


Mijn reis begon in uiteenlopende omgevingen, van het OCMW van Borgerhout tot de gevangenis van Turnhout en het illegalen centrum in Merksplas. Overal waar ik ging, zag ik de uitdagingen van anderen en voelde ik de verzachtende kracht van een warm hart. Dit is wat ik iedereen gun - een plek waar je jezelf kunt zijn en de veerkracht vindt om verder te gaan in het leven.


In 2012 heb ik mijn praktijk 'Fan Coaching' opgericht om mijn missie te vervullen: de wereld een stukje mooier maken door mensen gelukkiger te maken. Mijn benadering begint met Verbindende Communicatie, waarbij we samen ontdekken wat voor jou écht belangrijk is. Pas daarna verkennen we de mogelijke wegen voorwaarts. Mijn toolkit is divers, met invloeden van Voice Dialogue, systemisch werk, intuïtief denken en voelen, Sociocratie 3.0, innerlijk leiderschap, antroposofie en meer. 


Als jouw coach is het mijn missie om je snel en effectief op weg te helpen naar jouw eigen unieke reis. Samen gaan we op zoek naar praktische tools en inzichten die jouw groei en transformatie zullen versnellen. In slechts 6 tot 8 sessies zal je niet alleen je doelen helder voor ogen krijgen, maar ook ontdekken wat jouw unieke krachten zijn en hoe je mogelijke valkuilen kunt omzeilen. Bovendien zullen we de strategieën verkennen die jou op het juiste pad zullen houden.


Na deze initiële sessies zijn vervolgsessies mogelijk als een betrouwbare steun in je rug om jouw doelen daadwerkelijk te realiseren. Ze bieden niet alleen de kans om jouw voortgang te evalueren, maar ook een veilige ruimte waar je jouw ideeën kunt toetsen en perfectioneren. Laat me jou begeleiden op deze opwindende reis naar zelfontplooiing en succes. Samen zullen we een krachtige route uitstippelen die jouw potentieel ontsluit en je dromen in werkelijkheid
verandert. Bereid je voor op een onvergetelijke reis, want de weg naar succes begint hier!


Wanneer kun je bij mij aankloppen?
• Voel je je niet langer gelukkig op je werk? Overweeg je een carrièreswitch?
• Word je overweldigd door taken die je niet wilt of kunt uitvoeren? Wil je assertiever
worden?

• Ben je elke dag na het werk uitgeput, zonder medische verklaring? Hoe kun je meer
energie uit je dag halen?
• Vind je het moeilijk om 'nee' te zeggen tegen anderen en voelt het alsof je hun leven leidt?
Hoe kun je de controle over je eigen leven terugkrijgen?
• Werk je als leidinggevende en zoek je een neutrale persoon om je bezorgdheden over je
team te onderzoeken?
• Zoek je een luisterend oor en een sparringpartner om mee te praten?

Wanneer

Woensdag

 

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier. 

 

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

Eerste kennismaking (30min): gratis

Individuele sessoe (60 min): 70€

Terugbetaling

geen

bottom of page