top of page

Johanna Paulussen

johanna_edited.jpg

Mijn naam is Johanna, 43 jaar, geboren en getogen in de zachte Kempen. Met mijn professionele achtergrond als hulpverlener en hr-professional ben ik altijd al gebeten geweest door wat mensen drijft. Van nature ben ik een facilitator, een bemiddelaar en leg ik graag bruggen tussen mensen onder elkaar, maar ook organisaties.

 

Gebeten om te leren ben ik altijd blijven studeren. Vanuit mijn vele trainingen en studie orthopedagogie ontwikkelde ik een warme, rustige werkwijze die vertrekt vanuit cognitieve therapie, neurowetenschappen en lichaamswerk. Ik bied op een warme manier ondersteuning bij stress- en traumagerelateerde klachten en ik help je je emoties beter te leren balanceren, waardoor je weer veiligheid gaat ervaren in je eigen lijf. 

 

Voor jobgerelateerde hulpvragen kan bij mij ook terecht met de loopbaancheques van VDAB. 

 

Naast mijn individuele trajecten faciliteer ik ook vrouwencirkels, een veilige bedding voor nieuwsgierige, ondernemende vrouwen die ernaar verlangen de roep van hun hart te volgen. 

 

Mijn werk is mijn passie, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Als ik niet aan het werk ben vind je me terug in de natuur of ik lees een boek met mijn kat op de schoot. Ik ben een reiziger en trek er graag op uit, op zoek naar avontuur. Ik houd van een goed verhaal en kan heel goed luisteren.

Wanneer 

Maandagvoormiddag 

Maandagavond

Donderdagvoormiddag

Donderdagnamiddag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier.

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): 65€

intakegesprek (60 min): 75€

gezinsgesprek (60 min): 75€

oudergesprek (60 min): 75€

Terugbetaling

alle mutualiteiten, behalve CM

Wanneer 

Dinsdag

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier. 

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

- individuele sessie (60 min): 75€

- loopbaancoaching (60min): 75€

Terugbetaling

Geen

bottom of page