top of page

Nathalie Boschmans

image_edited.jpg

Ik ben Nathalie Boschmans. Ik ben mama van een stevige tienerzoon en heb al heel wat levenservaringen opgedaan die ik graag meeneem in mijn job als therapeut. Zo verloor ik jammer genoeg de papa van mijn zoon tijdens mijn zwangerschap in een ongeluk. Ondertussen, zovele jaren later,  leef ik met mijn nieuwe man in een nieuw samengesteld gezin met 3 tienerjongens, 2 bordercollies en een mooie en evenwichtige kudde paarden.  Een hele boterham, maar ik vind het een ongelooflijk voorrecht om mijn gezin te kunnen combineren met mijn twee grootste passies: dieren, vooral bordercollies en paarden, én therapie.  

21 jaar geleden behaalde ik mijn diploma 'Sociaal werk'. Sindsdien heb ik heel wat ervaring opgedaan in het begeleiden van ouders, gezinnen, jongeren en kinderen.  In die 21 jaar als hulpverlener ben ik me, vanuit mijn leergierigheid, continu blijven bijscholen, o.a. in positive parenting, nieuwe autoriteit, polyvagaal therapie, lichaamsgericht werken en systeemgericht werken. Naast het begeleiden van ouders, gezinnen en kinderen heb ik ook van mijn andere passie een job gemaakt: ik werk ondertussen ook als cranio-sacraal en shiatsu therapeut voor paarden. Hoe mooi is het om deze 2 passies te kunnen combineren <3 ?!

Sinds enkele jaren ben ik me verder gaan verdiepen en bijscholen in het therapeutisch werken met paarden, ezels en honden. Mijn dieren zijn mijn co-coaches geworden die een dankbare rol spelen in het therapeutische proces. Ze zijn meesters in het spiegelen van cliënten, ze helpen bij het loslaten van spanning en trauma en ze staan me bij in het ervaringsgericht therapeutisch werken. Dieren communiceren zonder woorden en bieden veiligheid en vertrouwen. Een erg belangrijke voorwaarde om een therapeutisch proces te kunnen aangaan. Ik ervaar zelf het therapeutisch werken met dieren als een enorme meerwaarde in de sessies met mijn cliënten.

Als therapeut werk ik bij Villa Vlinder waar kinderen, jongeren, ouders en gezinnen erg welkom zijn voor een begeleiding bij mij en Marie. Marie is mijn bijzonder sensitieve en speelse border collie van 5 jaar. Naast mijn job bij Villa Vlinder werk ik ook als therapeut met dieren in een multi-disciplinair team bij Enso in Brasschaat. En ondertussen heb ik ook thuis in Poppel mijn eigen praktijk waar ik samen werk met een kudde van 6 paarden en 2 border collies. Hopelijk kunnen we elkaar snel ergens ontmoeten!

Wanneer

Dinsdag

Vrijdag

 

Aanmelden kan telefonisch of via het invullen van onderstaand contactformulier. 

 

Annuleringen van afspraken minder dan 48u voor de afspraak worden altijd aangerekend tenzij anders afgesproken met de therapeut. 

Tarief

individuele sessie (50 -60 min): 75€

gezinsgesprek (60 min): 75€

Terugbetaling

geen

bottom of page